low budget vakantieparken Ardennen

low budget vakantieparken Ardennen
Voor het kleine budget

Bungalowpark Waulsort is een klein vakantieparkje en mooi gelegen ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een low budget vakantiepark. Dit vakantiepark ligt in het plaatsje Waulsort. Vanuit dit park wandel je binnen twee minuten naar het mooie uitzichtpunt van de Maasvallei, 80 m boven de rivier. Waulsort ligt op korte afstand van Dinant (10 km ten zuidoosten) en Givet (10 km ten zuiden, net over de Franse grens).

meer informatie

zeer voordelig op vakantie
zeer voordelig op vakantie

Bungalowpark Vencimont ligt in het uiterste zuiden van België tegen de Franse grens in Gedinne-Vencimont, ca. 30 km ten zuiden van Dinant. Het park ligt in de omgeving van 2 valleien: ‘Haute-Meuse’ en ‘Semois’, die indrukwekkende uitzichten bieden. De streek wordt vooral gekenmerkt door uitgebreide bosgebieden.
meer informatie

Budget vakantiepark Ardennen
Vakantiepark Vallee de Rabais

Vakantiepark Vallee de Rabais zijn mooi geïntegreerd in de omgeving en liggen rustig op een zuidhelling 2 km buiten het stadje Virton. Het vakantiepark ligt in het hart van de Gaumestreek. De hoofdattractie van Vallée de Rabais is het recreatiemeer (geen zwemwater) met ligweide, kano’s en waterfietsen.meer informatie